Новини

YouTube заблокував канал нардепа Дубінського на який підписались 350 тис. користувачів

У четвер, 28 січня, відеохостинг YouTube заблокував канал народного депутата від “Слуги народу” Олександра Дубінського.

Інформація про блокування з’явилася на каналі Dubinsky.pro.

Зазначимо, що на канал було підписано понад 350 тисяч користувачів. Наразі канал неможливо знайти у пошуку YouTube. У разі переходу за прямим посиланням на каналі вказано, що він заблокований “через порушення правил спільноти YouTube”.

Усі відео Дубінського, опубліковані на цьому каналі раніше, недоступні для перегляду.

11 січня Сполучені Штати Америки запровадили індивідуальні санкції проти кількох українських чинних та колишніх нардепів, держслужбовців та пов’язаних із ними осіб та медіа. До санкційного списку потрапив нардеп від “Слуги народу” Олександр Дубінський. Він, як зазначається у заявах мінфіну США та держсекретаря Майка Помпео, сприяв діяльності іншого нардепа, Андрія Деркача. Проти останнього санкції запровадили ще у вересні — через допомогу Росії у втручанні в вибори президента США 2020 року.

Дубінський переконує, що потрапив до санкційного списку через те, що посадовців США ввели в оману “брехливі доноси” Центру протидії корупції, тож з членами ЦПК він планує судитися.

Для обговорення ситуації, що склалася, нардеп вимагав скликати засіданні фракції, однак депутати відмовилися збиратися виключно для цього.

Leave a Comment