Новини

Ще одна країна оновила умови в’їзду для українців з 1 лютого

Як стало відомо, з 1 лютого – після відновлення регулярного авіасполучення – пасажири, які прибувають до Грузії, повинні представити результат ПЛР-тесту, зробленого за останні 72 години.

Про це повідомив керівник Національного центру з контролю захворювань і громадського здоров’я Аміран Гамкрелідзеповідомляє Грузія-Online.

“Правило не торкнеться тих людей, які повністю вакциновані, тобто прищеплювалися від коронавірусу у два етапи. Тим, хто повністю зробив щеплення, пред’являти нічого не потрібно. Решта людей, які приїжджають до країни обов’язково повинні будуть представити ПЛР-тест, зроблений впродовж останніх 72 годин”, – пояснив Гамкрелідзе.

На цей час вирішується, чи потрібно буде людям, які вже приїхали до Грузії, робити повторний ПЛР-тест через кілька днів. Офіційну постанову оприлюднять найближчими днями.

До слова, у Грузії з 1 лютого поновлюються регулярні польоти в усіх напрямках. Насамперед це торкнеться туристів із країн ЄС, Ізраїлю й Перської затоки. Польоти здійснюватимуться за всіма медичними протоколами.

Leave a Comment