Волинь Новини

У Луцьку жінка викинула на вулицю цуценя, яке взяла від волонтерів. ФОТО.

Як стало відомо, цуценя, яке у Луцьку нещодавно врятували патрульні, перед тим прилаштовували волонтери. Однак, жінка, яка взяла тварину додому, наступного дня викинула її на вулицю посеред снігу і морозу.

Історію одного цуценяти волонтери розповіли у місцевій фейсбук-спільноті у середу, 27 січня.

“Декілька днів тому всі читали милу історію із хепі-ендом: маленьке цуценятко поліцейські знайшли на Відродження, завезли в “Ласку”, звідти його забрала пані Ната Надашкевич і вдало прилаштувала. Всі люблять такі історії, правда ж?

А знаєте, яка передісторія?

Так ось… Декілька днів тому пані Зінаїда розмістила в групі допис про прилаштування гарненьких безпритульних песиків. Одного з них схотіла взяти лучанка Наталія, яка проживає на Відродження. Принаймні, цуцика забирала вона саме на Відродження, навпроти міської лікарні. Дівчина, яка віддавала цуцика попросила про можливість ненав’язливо відстежувати долю цуцика і наголосила, що у разі чого песика візьме назад.
“Не довго раділа пані Зінаїда. На наступний день вона побачила допис про поліцейських, які знайшли хорошеньке цуценятко, й відразу написала лучанці, запитуючи, як там песик. У відповідь прочитала, що з песиком все добре – граються. А от після прохання сфотографувати песика вдома і надіслати фото, пані Наталія просто перестала реагувати на всі повідомлення”, – пише волонтерка Олена Шелкович.

Цуценя ідентифікували волонтери і працівники КП “Ласка”.

До слова, наразі собачка живе у новій сім’ї. Хлопця назвали Бадді. Він дружній, грайливий, почувається відмінно і роздає інтерв’ю місцевому телебаченню, кажуть волонтери.

Leave a Comment