Волинь Новини

Депутат звернувся до мера Луцька щодо транспортної блокади Вишкова

Депутат Луцької міськради від ВО “Свобода” Володимир Пшибельський скерував запит до міського голови Луцька Ігоря Поліщука з приводу неналежної роботи громадського транспорту, який сполучає мікрорайон Вишків з іншими частинами міста.

Про це інформує власкор “ВолиньUA“.

У запиті депутат відзначив, що до нього неодноразово зверталися мешканці мікрорайону Вишків, які нарікають на систематичні проблеми у роботі громадського транспорту.

 

“У період карантинних обмежень ситуація загострилася. Велика кількість лучан з Вишкова просто не має фізичної змоги виїхати чи повернутися додому у час пік. Уранці та увечері через незначну кількість автобусів люди не мають можливості добратися до роботи або з роботи. В суботу і неділю на рейс виходить дві маршрутки і лише до 16 години”, – розповів про проблему Володимир Пшибельський.

 

У відповідь на запит депутата мер Луцька повідомив, що дає вказівку начальнику управління транспорту та зв’язку міської ради розглянути можливість залучити для перевезення пасажирів до Вишкова великогабаритні автобуси зі збільшеною кількістю пасажирських місць.

Leave a Comment