Волинь Новини

Юрій Погуляйко піде на підвищення та покине Волинь

Сьогодні, 25 січня, відбудеться засідання фракції «Слуга народу». Особливим воно буде тому, що у ньому візьме участь Президент України Володимир Зеленський, – повідомляє Волинь.Правда.

Сьогодні о 18:00 відбудеться засідання фракції «Слуга народу» за участі Президента України Володимира Зеленського, на якій розглянуть ряд питань, зокрема, щодо американських санкцій, введених проти семи громадян України, в тому числі депутата фракції Олександра Дубінського, та ймовірне призначення Юрія Вітренка міністром енергетики.

Олександра Дубінського можуть виключити з фракції, відтак, це може стати першим важливим сигналом, який визначить увесь подальший курс взаємодії української влади з новою адміністрацію США.

Однак, волинянам може бути цікаве інше питання та інше призначення. «Слуги народу» також хочуть обговорити створення нового органу – Бюро економічної безпеки.

За інсайдерською інформацією «Волинь.Правди», очолити новостворену структуру може голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко.

Нібито саме його кандидатуру будуть сьогодні обговорювати на засіданні фракції, після цього відбудеться фуршет в честь дня народження нашого Президента.

Leave a Comment