Волинь Новини

Що відомо про військового, який випав з шостого поверху у Луцьку

Чоловік, який загинув через падіння з шостого поверху багатоповерхівки у Луцьку був кадровим військовим, нещодавно повернувся з відрядження, – розповіла Суспільному речниця повітряного командування “Захід” Олександра Качмар.

В командуванні розглядають смерть військового, як нещасний випадок.

42-річний військовий випав з багатоповерхівки, що на Вулиці Конякіна. “Усе трапилося орієнтовно о 23 годині 20 січня, я почула звук і подзвонила голові ОСББ, тоді ми вийшли і подзвонили у швидку та поліцію”, – розповіла одна з мешканок будинку Тетяна.

Медики які прибули на виклик констатували смерть військового.

Що відомо про військового з Волині, який випав з шостого поверхуСуспільне Волинь

Провідна інспекторка сектору комунікацій Нацполіції Волині Марина Балдич розповіла, що відомості в журнал Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли, як нещасний випадок. Тіло чоловіка направили на судовомедичну експертизу.

В ОК “Захід” розповіли, що військовий служив у частині, що дислокується на Волині, 20 січня перебував у плановій відпустці, одружений. На момент трагедії дружина військового перебувала в бойовому чергуванні.

“Соціальний стан військового задовільний. 2020 року отримав квартиру, як учасник бойових дій. Половину вартості якої оплатили з міського бюджету. Декілька тижнів тому чоловік повернувся з відрядження, де виконував обов’язки з доставки матеріальних засобів одному з угруповань сил оборони”, – каже речниця Олександра Качмар.

В Нацполіції Волині повідомили, що відомості в журнал Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронці внесли, як нещасний випадок. Тіло чоловіка направили на судовомедичну експертизу.

Leave a Comment