Волинь Новини

Призначили генерального директора Любомльського ТМО

На першу в цьому році та п’яту позачергову сесію Любомльської міської ради VIII скликання зібралося дві третини депутатів від усього складу.

Засідання відбулося 18 січня. Про це пише «Наше життя».

Серед майнових та фінансових питань найбільшу увагу приділили тим, які стосувалися галузі медицини.

Тому вже під час розгляду першого питання порядку денного окремі народні обранці загострили увагу на відсутність у переліку установ, що надають соціально важливі послуги населенню територіального медичного об’єднання. Щоправда, це стосувалося умов оренди комунального майна, а воно, як таке, вже наступним рішенням передається в оперативне управління ТМО, – пояснювали депутату Олександру Децю.

Одразу після врегулювання усіх майнових питань та відносин у сфері оренди комунального майна, депутати перейшли до медичної тематики безпосередньо.

Найперше заслухали інформацію Ігоря Торби про призначення генерального директора, згідно з якою пропонували затвердити на цій посаді Володимира Дибеля, уклавши з ним контракт на три роки.

Сам же Володимир Юрійович звернувся підтримати таке рішення, пообіцявши сумлінно працювати на благо громади.

У виступах інших депутатів прозвучала пропозиція щодо укладення контракту терміном на один рік, однак під час дискусії вона підтримки не знайшла. Відтак, більшістю голосів (17 – «за», 1 – «утримався») генеральним директором Любомльського ТМО призначили Володимира Дибеля, зобов’язавши міського голову укласти з ним контракт на три роки.

Leave a Comment