Новини

Відома косметична компанія втрапила в скандал (фото)

Oriflame Cosmetics дорікають за негуманне поводження з телям

У Чернігові на святкуванні відомої парфумерної компанії Oriflame Cosmetics Ukraine учасники фотографувалися на тлі теляти із звʼязаною мотузкою мордою. Фотографії, викладені в мережу викликали протест з боку захисників тварин із спільноти UAnimals, які побачили в цьому знущання над твариною.

«Ганьба, що в 2021 році, коли світ спрямовує стільки зусиль на просвітництво,захист тварин і гуманне ставлення до них, ви в якості розваги своїх двоногих підлеглих, використали дитя, живе теля, яке примусили позувати на фото, в шумі, серед спʼянілих пик, з зав’язаною мотузкою мордочкою», – пишуть учасники спільноти в коментарях до фото.

Також учасники спільноти закликають писати звернення до генерального директора Oriflame Cosmetics Ukraine Нани Еліави з вимогою припинити використання тварин у рекламних заходах компанії.

Раніше міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський повідомив, що усі державні цирки відмовляться від тварин у виставах.

Також у Київраді розроблено проєкт рішення «Про встановлення обмеження надання відео- та фотопослуг з використанням тварин у Києві». У разі його ухвалення фотографування з тваринами буде розцінюватись, як жорстоке поводження та каратися штрафами від двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Зображення може містити: 3 людини, люди стоять

Зображення може містити: 1 особа, танцює та текст

Leave a Comment