Новини

Трагічно загинув син відомого політика. ФОТО.

Як стало відомо, у ДТП загинув син політика та бізнесмена Геннадія Корбана. За даними ЗМІ, Лев Корбан зірвався у річку на позашляховику-баггі та не зміг вибратися, адже був пристебнутий. Разом з ним загинула його однокласниця.

Як передає «Днепр оперативный», все сталося 5 січня біля села Новоолександрівка, що за кілька кілометрів від Дніпра.

Хлопець приїхав у гості до однокласниці та поїхав з нею кататися на баггі – невеликому відкритому позашляховику. Молоді люди довго не поверталися, і матір дівчини звернулася до поліції. Незабаром машину виявили у річці Мокра Сура. У ній були тіла обох підлітків.

За попередніми даними, вони хотіли заїхати на міст, але не впоралися з керуванням і впали у річку. Баггі перекинувся, і молоді люди потонули, хоча глибина там невелика – підлітки були пристебнуті і, схоже, не змогли вибратися.


Dетектив-Info публікує фото, ймовірно, з місця загибелі 16-річного сина Геннадія Корбана. Також у мережі з’явилося відео, на якому рятувальники оглядають затонулий багі. Видання також називає ім’я дівчини, яка загинула, – це Юлія Васик.

До слова, відомі політики та громадські діячі вже відреагували в соціальних мережах на смерть Лева Корбана.

Свої співчуття батьку хлопця висловив народний депутат Юрій Мигісян, також до нього долучився Максим Бужанський.

А ще на трагедію відгукнувся радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк. «Найщиріші співчуття усій вашій родині. Сил і терпіння вам, друже», – написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.

Відреагував на трагічну смерть сина Корбана народний депутат України VIII скликання Ігор Мосійчук. Колишній Генеральний прокурор та український політик Юрій Луценко написав у Facebook так: «Непоправне горе. Щирі співчуття».

Директор Одеського художнього музею Олександр Ройтбурд також відреагував на смерть двох дітей.

У середу, 6 січня, свої щирі співчуття Геннадію Корбану висловила єврейська спільнота Дніпра.

Довідково:

Геннадій Корбан – бізнесмен з Дніпра, був заступником голови Дніпропетровської ОДА, коли її очолював його експартнер по бізнесу Ігор Коломойський у 2014-2015 роках. Короткий час очолював партію «Укроп».

Пізніше його затримали та звинуватили у створенні злочинного угрупування, розкраданні майна та викраденні людини.

Спочатку він перебував під домашнім арештом у Дніпрі, а потім Дніпровський суд Києва помістив його у СІЗО Києва.

Згодом він отримав умовний строк, але потім з нього зняли всі обвинувачення. Якийсь час Геннадій Корбан жив за межами України, але наприкінці 2017 року повернувся.

Із того часу політичною діяльністю не займається, утім періодично дає інтерв’ю, у яких розповідає про події 2014-2015 років та свої відносини з Ігорем Коломойським, з яким розірвав спільний бізнес.

Leave a Comment