Новини

Калюжа крові: натовп таксистів жорстоко побив подружжя через цуценя

У ніч на 4 січня у Вінниці сталася бійка між водієм таксі, іншими таксистами та пасажирами.

Подружжя поверталося додому з гостей і забули вказати, що з ним буде домашня тварина, йдеться у сюжеті ТСН, – Волинь 24. 

За словами потерпілої дівчини, коли вони з чоловіком викликали таксі то не попередили, що будуть їхати з домашнім улюбленцем. Водій спочатку підтвердив поїздку, а потім почав грубіянити. Пасажири намагалися викликати поліцію, а таксист – покликав своїх товаришів.

“На аварійках, на мигалках, всі злетілися. Чоловік вийшов, його масово почали всі бити, я побачила, що він на колінах в калюжі крові”, – розповіла потерпіла.

“Я хотів вийти пояснити більш адекватним таксистам, в чому справа і за частку секунди починають мене бити. Чув як собака пищить, жінка кричить, все повністю було в крові”, – згадує потерпілий. У чоловіка зламаний ніс і гематоми, у його дружини струс головного мозку, черепно мозкова травма і численні удари тіла.

У той же час водій таксі, який влаштував розборки через цуценя, на інтерв’ю не погодився.

У поліції відкрили кілька кримінальних проваджень, але постраждалим вважають і таксиста. Потерпілий Іван вважає, слідство затягують навмисно, тому що дружина таксиста працює в поліції. “Він передав трубку слідчим і вона розмовляла зі слідчими і давала вказівки”, – розповідає він.

У свою чергу в поліції упереджене ставлення до пасажирів заперечують, а в службі таксі від водія взагалі відхрестилися. Щоб уникнути таких ситуацій в службах таксі радять пасажирам уважно вивчити умови перевезення і робити виклик з позначкою про тварин. Стверджують, якби так зробили Іван і Світлана конфлікту не було б.

Leave a Comment