Новини

Україну накриє новий циклон з Європи: синоптикиня повідомила про опади

Циклон Ahmet у вівторок, 5 січня, підійде до України з південно-західного боку Європи та принесе опади. 

По це на своїй сторінці  Facebook повідомила синоптикиня Наталя Діденко.

Опади у вигляді дощу очікуються у західних областях України, в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, а ввечері у Житомирській, Київській та Черкаській областях. Якщо температура наблизиться до нижчих значень, то місцями можливий мокрий сніг. На решті території України суттєві опади навряд чи будуть. Місцями можливий туман з погіршенням видимості.

“Враховуючи, що поки температура повітря особливо знижуватися не хоче, тому в дощу буде набагато більше шансів, аніж у снігу”, – повідомила Діденко.

За словами синоптикині, завтра у більшості областей максимальна температура становитиме 1-5 градусів вище нуля. На сході країни буде менш тепло – від 0 до +3 градусів. Найтепліше буде в західних і південних областях – +4+9 градусів.

У Києві у вівторок очікується хмарна погода. Крім того, ввечері можливий невеликий дощ чи мокрий сніг. Температура повітря у столиці 5 січня коливатиметься протягом дня в межах +1+3 градусів.

“На Святвечір буде вогко, хмарно, на Різдво в Україну прискаче черговий циклон, який принесе опади, дощ та мокрий сніг, та посилення вітру. Невеликий мороз, але більше у нічні години, з’явиться вихідними та на початку наступного тижня, ближче до Маланки-Василя”, – повідомила синоптикиня Наталя Діденко.

Leave a Comment