Волинь Новини

Ігор Поліщук анонсував перевірки на будівництві. Перелік

Передусім перевірять скандальні будівництва, як приміром на Сенаторки Левчанівської

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради в найкоротший час здійснить перевірки об’єктів незаконного будівництва й об’єктів, що ведуться з порушеннями. Порушників притягнуть до відповідальності.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук у фейсбуці.

Серед об’єктів, які першочергово перевірять – скандальне будівництво на вулиці Сенаторки Левчанівської, 5/1, офісний центр на проспекті Відродження, 29-а, будівництво, що ведеться з порушенням на вулиці Мічуріна, 2 та загрожує сусіднім будинкам, незаконно переобладнані під комерцію квартири на 1 поверхах та інші об’єкти.

Порушників притягнуть до відповідальності.

Можливість відновити контроль за будівництвом виникла внаслідок прийняття та набрання чинності постановою КМУ від 16 грудня 2020 р. № 1339 «Про відновлення дії постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011 р. № 553», що дало можливість відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради після 10 місяців перерви повернути повноваження щодо здійснення контролю за будівництвом та вжиття заходів щодо притягнення порушників до відповідальності.

 

Leave a Comment