Новини

Україну заллє зливами в перший день нового року

Погода в Україні 1 січня буде неприємною. Синоптики прогнозують дощі, місцями зливи та зниження температури повітря. Як повідомляє Український гідрометцентр, опади на сході будуть скрізь, крім Донецької та Луганської областей. Вночі від -1 до +4 градусів, вдень очікується від +2 до +7 градусів.

На півдні дощ буде йти вночі та в денні години. Температура повітря становитиме вночі від +4 до +6 градусів, вдень від +9 до +12 градусів. У Криму синоптики прогнозують дощ, вночі – +4 +6 градусів, удень +10 +12 градусів.

В північних областях пройде дощ. Нічна температура повітря коливатиметься від +3 до +5 градусів, вдень очікується від +5 до +7 градусів.

На заході знизиться температура повітря й усі області накриє сильними дощами, можливі зливи. Вночі від +1 до +4 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть від +3 до +7 градусів, місцями до +9 градусів.

В центральній частині країні очікуються зливові дощі. Нічна температура повітря складе +3 +5 градусів, вдень очікується від +7 до +9 градусів.

У Києві 1 січня пройде сильний дощ, можлива злива. Нічна температура коливатиметься від +4 до +6 градусів, вдень очікується від +6 до +8 градусів.

Leave a Comment