Волинь Новини

Інсайт 2020: як святкуватимуть Новий рік відомі лучани

Новорічні свята чекають не тільки діти, але й дорослі. Багато хто планує відпустки, щоб з’їздити відпочити, дехто зустрічає Новий рік винятково у родинному колі. Однак спільним залишається очікування свята, чогось прекрасного, і сподівання, що новий рік однозначно буде вдалішим за попередній.

Ми розпитали луцьких інфлюенсерів про їхні плани щодо святкування. А ще дізналися про головні інсайти 2020 року відомих лучан. Більше – у матеріалі Spase.

 

Про те, як святкуватимуть Новий рік Ольга Поліщук, Ірина Леван та Анастасія Балабаш читайте у нашому матеріалі тут.

Сергій Хомик, засновник дизайн студії Destyle і ремонтно-будівельної компанії Home DeLuxe

Який головний інсайт 2020 року?

«1. Диджитал – це круто. Натомість штучна консерватизація – ні.

2. Не пий багато кави. Вона збуджує страх, а страх – це ворог ідей.

3. Не дозволяй 10 негативним секундам зіпсувати інші 86.400 секунд твого дня».

 

Де та як плануєте святкувати Новий рік?

«Моє день народження, як і день народження мого директора припадає на передноворічний день. Я вирішив об’єднати і організувати спільне святкування з колегами, друзями і замовниками. Такий собі сучасний корпоратив 2021. Обіцяю, буде весело і гаряче».

Який головний інсайт 2020 року?

«Не треба боятися, треба діяти! Пандемія когось розслабила, а когось простимулювала шукати нові шляхи для самореалізації̈, пробувати нові професії та переїжджати, щоб «прорватися» в цей нелегкий час. Життя вчить не опускати руки. Якщо не можна їздити на шопінг у Європу, можна підтримувати українських дизайнерів в блогах. Якщо заборонено подорожувати світом, можна їздити Україною і знімати тревел-проєкт. Тож завжди вірю в краще і постійно шукаю нові ідеї».

 

Де та як плануєте святкувати Новий рік?

«Новий рік святкуватиму в колі сім’ї, з олів’є, шубою і качкою. А 1 січня маємо традицію гучно зустрічатися з друзями. Маю надію, що цей рік не стане винятком».

Андрій Ковальчук, власник компанії «Дім фасадів»

Який головний інсайт 2020 року?

«Все можливо! Пандемію та період карантину ми використали на максимум, шукали можливості для розвитку і не панікували. У нас були проєкти, які запрацювали по-новому і принесли ще кращих результатів, ніж ми очікували. Також у 2020 році ми вперше всієї сім’єю підкорили Говерлу. Відчуття, які не передати словами. Саме в такі моменти ти розумієш, що все можливо».

 

Де та як плануєте святкувати Новий рік?

«Новий рік традиційно зустрічатимемо в сімейному колі».

Leave a Comment