Волинь Новини

Студенти-психологи ВНУ поєднуватимуть навчання з роботою

Волинський національний університет імені Лесі Українки продовжує працювати над реалізацією угод щодо впровадження дуальної форми здобуття освіти. 22-го грудня відбулося підписання угод зі студентами факультету психології та соціології.

Зокрема, поєднувати навчання з роботою будуть чотири студентки факультету: Тамара Бульчик, Наталя Луців-Шумська – на базі Луцької спеціалізованої ЗОШ І–ІІІ ст. № 5, Аліна Дорошенко – у комунальному закладі «Луцька ЗОШ № 2», а Вероніка Сляднєва – у приватній школі «Think Global».

зустрічзустрічПід час зустрічі студентів, працедавців і керівництва Університету декан факультету психології та соціології Тамара Дучимінська докладно розповіла присутнім про реалізацію дуальної форми здобуття освіти на факультеті. «Приємно, що ми зібралися у такому колі – наші хороші студентки, роботодавці та стейкхоледери. Упевнена у хорошій співпраці», – заявила Тамара Іванівна.

зустріч 

зустрічТрадиційно на важливості імплементації аналогічних угод наголосив і ректор Анатолій Цьось. «Дякуємо роботодавцям, що погодилися співпрацювати. Переконаний, що це буде взаємовигідно і для Університету, і для студентів, і для роботодавців», – резюмував Анатолій Васильович. На згадку учасники зустрічі зробили спільне фото.

 

Відділ зв’язків із громадськістю

Leave a Comment