Важливо Новини

В одному з українських міст почали торгувати дітьми (ВІДЕО)

У Кривому Розі 39-річна жінка вирішила віддати новонароджене немовля іншій жінці, яка збиралася використовувати дівчинку для жебрацтва.

Про це повідомила пресслужба поліції в Дніпропетровській області.

Повідомляється, що до поліцейських звернулися працівники соццентру, які розповіли про те, що до них звернулася бездомна жінка і намагалася оформити документи на соцвиплати. Але в її документах були неточності, які викликали підозри.

Правоохоронцям вдалося з’ясувати, що ця жінка не є біологічною матір’ю дівчинки. Вона забрала дитину у жінки, яка вирішила не залишати немовля собі. При цьому в пологовому будинку при оформленні немовляти вона використовувала анкетні дані своєї спільниці.

 

фото: Національна поліція

фото: Національна поліція

“З фальшивим документом вагітну доставили в пологовий будинок, де 10 травня 2019 року вона народила дівчинку. Наступного дня жінка залишила медичний заклад і за домовленістю одразу передала немовля спільниці”,- розповіли в поліції.

Копи опитали свідків, провели експертизи і таким чином отримали докази незаконної передачі дитини.

В ході розслідування з’ясувалося, що жінка, яка віддала дитину є громадянкою Молдови. В Україні у неї були судимості за крадіжки, грабежі та зберігання наркотиків. При цьому в нашій країні вона жила без реєстрації.

Крім дівчинки у неї є ще троє дітей, віком 4, 10 і 19 років. Жінок затримали і тепер вони можуть опинитися за гратами на термін від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Leave a Comment