Волинь Новини

Луцьку «Волинь» перед стартом другої частини сезону покине одразу три футболісти

Трансферне вікно ще не відкрилося, але вже відомо, що за луцьку команду не виступатимуть одразу троє футболістів поточного складу.

«Волинь» втратила по гравцю з кожної лінії, крім воротарської. Це захисник Джуліан Кейта, хавбек Юрій Тетеренке, а також форвард Олександр Бондаренко, – передає Волинь.UA.

Спортивний директор «Волині» Микола Гаврилюк розповів, що клуб планує придбати на їх місце сильних новачків, які допоможуть команді поліпшити турнірне становище навесні. Також стало відомо, що «Волинь» почне підготовку до другої частини сезону в рідному місті. І тільки потім відправитися на збір до Туреччини. Однак клуб попереджає, що розклад і формат зборів будуть залежати від ситуації з коронавірусом.

Не виключено, що «Волинь» намагалася повернути до своїх лав В’ячеслава Шарпара. Але видання FootBoom повідомило, що з великою часткою ймовірності колишній гравець «Волині» виявиться в рівненському «Вересі». Друга команда першої ліги підпише Шарпар на правах вільного агента, тому що покинув ФК «Рига» безкоштовно і знаходився якийсь час без контракту. Нагадаємо, що в «Волині» В’ячеслав був одним з лідерів.

Рульовий луцького клубу Василь Сачко в одному з інтерв’ю цікаво відповів на питання з приводу рівня УПЛ та Першої ліги. Він заявив, що різниця між лігами не дуже велика, оскільки і «Колоса», і «Олімпіку» вдалося після виходу з першої ліги показати себе в еліті і не загубитися.

Також Сачко заявив, що в першій лізі багато рівних команд, які за рівнем дуже схожі. На думку тренера «Волині», таких команд сім, і логічно, що луцький клуб входить в їх число. Сачко вважає, що в першій лізі виступають амбітні команди, а обігравати суперників на одному лише класі майже ні у кого не виходить.

Leave a Comment