Новини

“Давай ще, ще раз”: підлітки запхали собаку у мішок і жорстоко били. ВІДЕО 18+

На Львівщині підлітки жорстоко познущалися з собаки. За попередньою інформацією, внаслідок ударів тварина загинула. Шкуродери запхали собаку у мішок і били її, від болю пес скавулів.

На відео, яке з’явилось у соцмережах 26 грудня, чути два голоси – чоловічий і жіночий. На ролику помітно, як у темряві двоє підлітків знущаються із собаки. Тварину запхали до мішка і почали бити палицею.

Водночас чути, як сміється дівчина і підбурює хлопця бити ще більше.

“Давай ще, ще трішки, ще раз..”, — наполягала дівчина.

У коментарі ТСН.ua, речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська повідомила, що правоохоронці проводять перевірку цієї події.

Обережно! Відео містить сцени жорстокості (18+).

Згодом у пресслужбі відомства поінформували, що співробітники Бродівського відділення поліції намагаються встановити осіб, які мордували собаку.

“Під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили публікацію, у якій йшлося про те, що нібито у місті Броди невідомі особи знущалися з собаки – вони кинули тварину в мішок і побили її, внаслідок чого вона загинула. Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити обставини, зокрема день, час та місце, де сталась подія, а також осіб, причетних до вчинення правопорушення, просимо звернутися на оперативну лінію 102 або до Бродівського відділення поліції”, – повідомили правоохоронці.

Leave a Comment