Новини

Першокласницю не пустили на свято, бо мати не здала гроші

У Голубівській школі, що на Дніпропетровщині вчителька нібито виставила ученицю 1-го класу за двері. А в цей час у класі тривало свято для її однокласників до Дня Миколая.

Захід провели коштом батьківських внесків, за словами матері. До цього вона регулярно вносила гроші до “фонду класу”, проте напередодні свята відмовилась робити черговий внесок, повідомляє “5 канал”.

“Я здала всі фонди. Все, що я здаю, це стосується тільки дитини і тільки школи. Гроші були витрачені на вчителя. Даша мені сказала, вона була в коридорі, і хотіла зайти в клас, але зайти вже не змогла, тому що в клас уже зайшов Святий Миколай і двері були зачинені. Учителька просто вирішила залишити її на вчителя фізкультури”, – стверджує мати першокласниці.

У свою чергу вчителька заперечила, що виставила дитину за двері.

“Я не маю права нічого вам говорити, єдине скажу: я ні в чому не винна. Я не виставляла”, – прокоментувала вчителька першого класу Голубівської школи.

Будь-які фонди та внески у навчальному закладі заборонені, запевнив директор школи Сергій Сторожук. Жодного конфлікту в ситуації не бачить, і що всі без винятку діти отримали подарунки, куплені на кошти територіальної громади. Також він додав, що в першому класі батьки влаштували ще й окремий концерт для школярів.

Тепер у скандалі повинна розібратися спеціально створена комісія. Вчителю загрожує догана.

Leave a Comment