Волинь Новини

Доглядали мене, як рідну, – пацієнти про персонал Луцької міської клінічної лікарні

Персонал Луцької міської клінічної лікарні отримав подяку від своїх пацієнтів.

На месенджер нашоі лікарняної сторінки надійшло повідомлення від пацієнтки відділення ургентноі гінекології Лариси М. із проханням підійти до неї в палату працівника прес-служби, – передає ВолиньUA.

Пані Лариса поділилась враженнями від лікування і перебування в ургентній гінекології.

«Останній раз я була тут років 9-10 тому. Потрапила сюди минулого тижня і була приємно вражена усім: починаючи від персоналу й закінчуючи чистотою у відділенні, – розповіла нам жінка. – Медперсонал настільки уважний, що після операції доглядали мене як рідну, незважаючи на те, що поряд був чоловік.

Це дуже приємно. Розумієте, коли стаються проблеми зі здоров‘ям і потрапляєш у лікарню, то переоцінюєш та сприймаєш все по-іншому. Тут працюють дуже добрі люди усі, просто фанати і професіонали своєї справи. Я щиро дякую їм усім за турботу, лікування та увагу», – каже пані Лариса.

До нашої розмови приєдналась ще одна пацієнтка Оксана Г.: «хочу найперше відмітити професіоналізм усього персоналу. Незважаючи на те, чи денна зміна працює чи нічна однаково уважно ставляться до пацієнтів. Дуже ретельно стежать за чистотою у відділенні. Навіть ялинку у коридорі поставили, щоб нас трохи підбадьорити і створити новорічний настрій. Всі палати світлі, гарні, відремонтовані як бачите.

Дуже вдячна лікарям, які тут працюють. Медичний колектив як одне-єдине ціле, як сім‘я, яка робить спільну справу. У час майже постійного коронавірусного карантину, коли обмежене відвідування рідних, тут ніхто не покине напризволяще. І доглядають як рідних, і якщо потрібно й з ліками допоможуть.

Я вважаю, що все залежить від керівника. Завідувачка Наталія Ярославівна Голюк – молода, енергійна, професіонал своєі справи. Вболіває за всіх. Хай Бог дає їм усім здоров‘я, сил, терпіння і належної оцінки від держави, – побажала пані Оксана.

Leave a Comment