Новини

Потепління під Новий Рік: в Україні буде до +10

Найближчими днями циклони принесуть до України рясні опади у вигляді снігу і дощів. Але при цьому в більшості областей істотно потеплішає. На католицьке Різдво, 25 грудня, місцями до +10.

Про це свідчать дані карт Укргідрометцентру, пише Сьогодні.

У середу, 23 грудня, ще буде досить холодно майже по всій країні: всього 0-2 градуси тепла в центрі, на півночі і півдні; на сході морози до 4 градусів вдень і до -10 вночі; на заході 3-7 градусів тепла. Дощі та мокрий сніг майже всюди, крім сходу, Рівненської та Волинської областей і частини півдня. У Києві від -1 до +1 і мокрий сніг з дощем.

А от у четвер, 24 грудня, потеплішає майже по всій Україні, крім сходу (там все ще до 4 градусів морозу вдень і до -9 вночі). На заході від 5 до 10 тепла, на півдні – 5-8 градусів, на більшій частині центру – 3-7 градусів тепла. Опади всюди, крім Донбасу і Криму. У Києві 1-3 тепла і дощ.

На католицьке Різдво, 25 грудня, потеплішає навіть на морозному сході – там вдень 2-6 градусів вище нуля, вночі “всього” до -4. У більшості областей 5-7 градусів тепла, на півдні до 8-10, в Криму до +12. Дощі або мокрий сніг будуть по всій Україні. У Києві 3-5 тепла і дощ.

Leave a Comment