Новини

Горе-мати пропила гроші на лікування дочки: “Живе за рахунок дітей” (ВІДЕО)

На Харківщині у багатодітної матері мають намір відібрати 2-річну доньку, гроші на лікування якої горе-мати пропила.

Детальніше про це розповідає “Вікна СТБ” у своєму сюжеті.

Днями правоохоронні органи вилучили 2-річну Машу у матері-п’яниці. Дівчинка жила в антисанітарних умовах, а її мати зі своїм співмешканцем були настільки п’яні, що навіть не змогли сказати поліцейським, коли в останній раз її годували.

Машу відправили в місцеву лікарню в педіатричне відділення. Як виявилося, Малятко має серйозні проблеми зі здоров’ям. Від держави дівчинці виділили 60 гривень, щоб їй провели операцію, проте мати забрала всі гроші і спустила їх на алкоголь.

 

Мати не можуть знайти вдома / скріншот з відео

У поліції кажуть, що жінка стоїть у них на обліку вже близько 15 років – ніколи не працювала і виживала лише за рахунок дітей. Їх у неї було семеро-старша дитина живе в прийомній сім’ї, деякі навчаються в школі-інтернаті І іноді приїжджають до мами в село. Горе-мати сотні разів обіцяла суду виправитися і попросила не позбавляти її батьківських прав. Однак цей випадок став останнім.

Сільський голова та правоохоронці не можуть розшукати жінку-на місці проживання вона не з’являлася вже кілька днів, а 2-річну доньку жодного разу не провідала в лікарні. Її очікує позов до суду про позбавлення батьківських прав.

На даний момент Маші проводять всі можливі обстеження. Лікарі кажуть, що у дівчинки буквально звірячий апетит, а її стан здоров’я значно покращився з моменту перебування в медзакладі. Медики доглядатимуть за дівчинкою до тих пір, поки не закінчаться судові розгляди. Після цього Машу визначатимуть у нову сім’ю.

Leave a Comment