Волинь Новини

Лучанин розповів, як водій хотів вигнати дитину з маршрутки

Лучанин розповів про конфліктну ситуацію у міській маршрутці. Зі слів очевидця, водій хотів вигнати з автобуса дитину, якій не вистачило на проїзд.

Дописом Illya Alexeich поділився у фейсбуці.

«12.45 приблизно. Зупинка «Промінь».

Маршрутка 28 в сторону автовокзалу.

Водій виходить з свого місця і йде на задні двері. Починається крик і чути плач дитини. Повертаю голову. Водій за рюкзак висовує дитину з заднього сидіння. Маршрутка повна. Від молоді до дорослих. Всі **** мовчать.

Я підірвався до водія. Питаю у чому причина? Він. Каже що малий не заплатив і їде зайцем. Дитина в захлеб каже що йому гривні не вистачає. Я сказав що заплачу, натомість водій все одно висовує малого на вулицю. Я і кричить на нього в присутності повної зупинки людей. Я вискочив за малим. Взяв за руку і завів в маршрутку. Заплатив за нього. Натомість водій сказав, що то правильно виховувати дітей. І тут в маршрутці почалося.

Ззаду мене якась коза:- нарожають, не мають чим дитині на дорогу дати. Правильно водій. А водій тим часом розпинається перед збоку сидячим мужиком, який він нещасний і як потерпає від «зайців». Так до чого я це все? Вчора після поста про те що держава має допомагати молодим сім`ям ставати на ноги, почув багато думок. Одні кажуть що мають, інші кажуть що ні і це задача самих людей. Я не беру до уваги хлопця. Я не знаю який матеріальний стан його батьків.

Залишаєься сподіватися що він міг елементарно купити жувачок на гроші які йому дали батьки. А міг взагалі і не отримати тих грошей, бо їх нема. То як? Має бути захищена дитина в цій державі? Чи має держава допомогти сім`ям стати на ноги дитині і потім з гордістю говорити, що ця держава зробила- виростила людину? Чи і далі будемо пошипки в маршрутках говорити про те- нарожають а потім заплатити нема чим? Оце і вся ваша суспільна думка яка ніхера не стоїть. Ладно. Давно вже пора звикнути що в нас одна частина суспільства живе в рожевих окулярах, інша в злій буденності», – поділився лучанин.

Leave a Comment