Новини

Зеленському передали Вифлеємський вогонь

Як стало відомо, президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська зустрілися з представниками скаутських організацій та отримали з їхніх рук Вифлеємський вогонь.

Про це передає Молодий Буковинець з посиланням на пресслужбу глави держави.

Учасники Національної організації скаутів України та Асоціації гайдів України привітали президентське подружжя та подякували за можливість зустрітися.

Скаути прочитали вітальний вірш, а потім діти – по одному представнику від кожної організації – разом передали лампадку з Вифлеємським вогнем главі держави та першій леді.

Зеленський привітав усіх скаутів та їхні родини з прийдешніми святами й побажав миру.

“Мені особливо сподобалися ваші слова про те, що обов’язково після темряви настає ранок. Тому всім вам і кожному українцю бажаємо в наступному році постійного відчуття світлого, теплого, важливого для всіх нас ранку”, – наголосив Президент.

Дружина глави держави також привітала скаутів з днем Святого Миколая, Різдвом і Новим роком. Олена Зеленська попросила скаутів переказати їхнім батькам і вихователям велику подяку за те, що вони виховують своїх дітей у дусі патріотизму, любові до життя, своїх друзів і родин.

Leave a Comment