Новини

80-річний дідусь викрав “Лексус”. ФОТО.

Як стало відомо, під Черніговом 80-річний чоловік викрав елітний автомобіль, який стояв біля сільради. Замість “позиченого” Lexus пенсіонер залишив свій складаний велосипед “Аіст”.

Інцидент стався в селі Крехаїв у Козелецькому районі. Про це передали в прес-службі поліції Чернігівської області.

Як з’ясувалося, здійснити зухвале викрадення авто чоловікові 1940 року народження вдалося без особливих зусиль – ключі запалювання були в замку, а машина була заведена, оскільки водій вирішив зайти в адміністративну будівлю лише на кілька хвилин.

Зазначається, що після виявлення зникнення автомобіля його власник відразу ж звернувся до правоохоронців, і на пошуки відправився весь особовий склад Козелецького відділення поліції.

“Менше години знадобилося правоохоронцям, щоб вирахувати, куди направився зловмисник. До пошуків на власному автомобілі долучилися й знайомі заявника”, – йдеться в повідомленні.

До слова, “Лексус” вдалося наздогнати вже у Рожнах Броварського району під Києвом.

Літній чоловік розповів правоохоронцям, що проїжджав біля сільради на велосипеді і коли побачив елітне авто і вирішив його викрасти.

Правоохоронці встановили, що пенсіонер раніше проблем із законом не мав, жив самотньо.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. В даний час йде розслідування в рамках частини 2 статті 289 Кримінального кодексу – незаконне заволодіння транспортним засобом. За таке правопорушення “світить” позбавлення волі на строк від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Leave a Comment