Важливо Волинь Новини

Дитяче містечко, LED-освітлення, антивандальні лавки: у Луцьку відремонтували сквер “Дубовий гай”

У Луцьку відремонтували сквер “Дубовий гай”, що в мікрорайоні ЛПЗ.

Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Дитяче містечко, LED-освітлення, антивандальні лавки та нові дерева – це сквер “Дубовий гай” після реконструкції. Раніше ця місцина була болючою темою для мешканців мікрорайону.

“Захаращений був. Постійно тут безхатьки були. Як не під лавками, то на лавках спали. Страшно було ходити. Все було розкидане:пляшки, шприци, засоби гігієни”, – розповідає мешканка мікрорайону Анастасія.

Нині цю територію – просто не впізнати. А розпочалася реконструкція із “Бюджету участі”. Окрім того, гроші виділяли і з депутатських фондів, і з міського бюджету.

“Відновлені повністю пішохідні доріжки, встановлені нові лавочки, смітники, дитячий майданчик. Також зробили доріжку для людей з обмеженими можливостями, де можна пересуватися на інвалідних візках. Також мами з візочками можуть спуститися без проблем вниз і прогулятись по нашому скверу”, – розповідає депутат Луцькради Євген Ткачук.

А ще територію прибрали й подбали про озеленення.

“Ні одне дерево не пошкоджено, не зрізано. Так було все зроблено, щоб всі дерева залишились на місці. В цьому році в нас було насаджено ще нових дерев, в тому році також висаджувались дерева”, – ділиться Євген Ткачук.

На усе витратили понад 1 мільйон 700 тисяч гривень. Втім, це ще не кінець. Планують дооблаштувати дитячий майданчик, встановити відеонагляд, а також реконструювати і навколишню територію.

Leave a Comment