Волинь Новини

Зґвалтування у луцькому парку: стали відомі важливі деталі

Затримали чоловіка, який у вересні зґвалтував дівчину у парку імені 900-річчя. Деталі страшного інциденту розповів заступник начальника Управління карного розшуку ГУНП у Волинській області Володимир Піддубний у інтерв’ю «Конкуренту».

У Луцьку 19 вересня у парку імені 900-річчя зґвалтували дівчину, коли вона поверталася додому. Володимир Піддубний заступник начальника Управління карного розшуку ГУНП у Волинській області розповів, що це один з резонансних випадків, який відбувся у місті. Він наголосив, що ґвалтівника уже знайшли і незабаром справа буде скерована до суду:

«Дівчині спричинили тілесні ушкодження, злочинець чинив тиск на неї та вона мало не отримала удушення. За гарячими слідами злочинця вдалося затримати, і він понесе покарання. Зараз справа перебуває на досудовому розслідувані і ближчим часом буде скерована до суду».

Володимир Піддубний наголосив, що в той день, коли сталося згвалтування, поліція відразу з’ясувала маршрут руху дівчини.

«Відпрацьовуючи маршрут руху, ми встановили магазин, де вона перебувала, а водночас, ймовірно, там міг перебувати і злочинець. Згодом ми відпрацювали територію, район та встановили свідків», – продовжив заступник начальника Управління карного розшуку ГУНП у Волинській області.

Володимир Піддубний зауважив, що завдяки камерам відеоспостереження поліція встановила ймовірного ґвалтівника, а згодом його затримали в одній із квартир на проспекті Молоді, де він винаймав квартиру.

Чоловік додав, що ґвалтівник – немісцевий житель.

Leave a Comment