Новини

Нелюдська жорстокість: військовий жорстоко познущався над мертвою твариною. ФОТО 18+

Як стало відомо, чоловік загасив свою цигарку об прострілену голову мертвої кішки. Відео знущань з тварини ми опублікувати не можемо через надмірну жорстокість кадрів. Про це повідомляє Суспільне.

За інформацією каналу, який опублікував ці кадри військовослужбовця звуть Олександр Головацький, йому 25 років, він начебто з Рівного та служить в 14-ій ОМБр. Ба більше, чоловік, який знімав знущання на відео, як видно з кадрів, теж загасив цигарку об тварину.

Українці приголомшені подією і дорікають 25-річному хлопцеві за крайню жорстокість:

“Ці ж нелюди напевно і зробили з ним таке.Тихий жах. Як він психіатра пройшов.Господи, як земля таких носить, навіщо потрібна ця нечесть”, – коментують пересічні.

У пресслужбі Оперативного командування “Захід” журналістам Суспільного повідомили, що про відеоролик знають, проте запевнили – чоловік з ім’ям, яке поширюють у соцмережах, ніколи не служив у цій частині.

Такий чоловік ніколи не служив і не служить у підрозділі. Такого у нас немає. Як знайти такого чоловіка – я не знаю,– розповів речник ОК “Захід” Валерій Басалига.

 

На відеоролик відреагували та у самій частині.

Командування та особовий склад нашої бригади обурені і рішуче засуджують факт з військовослужбовцями, зафіксований на відео, що поширюється мережею Інтернет, де вони цинічно глумляться над тілом загиблої тварини. Ми шоковані від побаченого, напевно навіть більше, ніж будь-хто інший. За даним фактом в частині проводиться службова перевірка, за результатами якої, винні особи будуть покарані, – написали на сторінці 14 ОМБР.

Там зазначили, що побаченим шоковані та сам інцидент – засуджують.

 

Leave a Comment