Волинь Новини

Вихованець луцької «Волині» може стати гравцем бельгійського «Андерлехта»

Український журналіст Ігор Циганик розповів про те, де продовжить кар’єру форвард львівського “Руху”, вихованець луцької “Волині” Микола Кухаревич.

Про це повідомляє UA Football.

“Я був на поєдинку “Рух” – “Дніпро-1”. Там також були присутні спортивний директор “Андерлехта” і скаут цього клубу. Після гри відразу почалися переговори з президентом “Руху”, і завершилися вони успішно. Наскільки я розумію, за усіма умовами домовилися, і Кухаревич повинен стати футболістом “Андерлехта” вже найближчим часом. У найближчі дні він повинен прибути до Бельгії для проходження медогляду, а потім стане гравцем “Андерлехта”, – сказав Ігор Циганик.

Нагадаємо, раніше президент “Руху” Григорій Козловський говорив, що у клуба по Кухаревичу є пропозиції з чемпіонату Бельгії.

ДОВІДКА:

Микола Ігорович Кухаревич – народився 1 липня 2001 року в селі Удрицьк, Дубровицького району, виступає на позиції атакувального півзахисника та нападника клубу “Рух” (Львів).

Футбольну кар’єру розпочав 2018 року у луцькій “Волині”. За юніорську (U-19) команду “хрестоносців” виступав протягом півтора сезону, за цей час зіграв 31 матч, в яких відзначився 17-а голами.

Leave a Comment