Волинь Новини

Лучанка розповіла, як пенсіонери замерзають у власних квартирах: “Це крик душі !”

Мешканці будинку №41 на вулиці Тарасова замерзають у своїх квартирах.
Про це пише Громадське Інтерактивне Телебачення на своїй сторінці у Фейсбук.
Лучани звертаються до влади, однак ті не вирішують проблему відсутності опалення.
Про це в ефірі Громадського інтерактивного телебачення розповіла лучанка Тетяна, яка вже довгий час намагається достукатися із проблемою до влади.
За словами жінки, в триповерховому будинку на вулиці Тарасова в Луцьку така ж сама ситуація, як на вулиці Можайського, 4 – будинок без теплопостачання. Там котельня, звідки йшло тепло – навесні припинила роботу, а автономне опалення люди не можуть встановити, бо в міській раді не встигли вчасно оформити документи.
«Коли почався цей карантин, були зроблені документи. На сьогоднішній день ми не знаємо, що ці документи, де ці документи. У нас люди старшого віку перемерзають…» – розповіла жителька будинку на Тарасова.
За словами лучанки, деякі жителі будинку встановили котли, однак не можуть отримати тепло через паперову тяганину зі сторони «Волиньгазу» та Луцької міської ради.
«Ми зверталися до нашої влади, але не можемо нічого добитися. Їм зараз дуже добре списати все на карантин. Я доросла людина, яка щодня гуляє, спілкується, а є паралізовані люди, з інсультом, які не можуть вийти. Вони кутаються, лежать…» – переповідає пані Тетяна.
За її словами, деякі її сусіди гріються за допомогою камінів, однак і з напругою в цьому будинку теж не все гаразд, адже часто зникає світло. Якщо в Україні введуть локдаун, каже жінка, люди просто замерзнуть у своїх квартирах.
«Це крик душі. Нашій владі вигідно все скинути на карантин», – сказала лучанка Тетяна.

Leave a Comment