Волинь Новини

Поліція Волині розшукує сина пастора релігійної громади

Камінь-Каширський відділ поліції розшукує Сидорчука Рувима Олександровича 1991 року народження, жителя села Брониця Камінь-Каширського району, а також Шахна Леоніда Георгійовича 1967 року народження, жителя села Кримне цього ж району.

Про це повідомляють на сторінці відділу поліції у фейсбуці, – повідомляє Волинь Post.

Інформують, що вказаних осіб підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 342 Кримінального кодексу України (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб).

Тих, кому відома інформація про місцеперебування вказаних осіб, просять повідомити на лінію 102.

Нагадаємо, Рувим Сидорчук – син пастора релігійної громади у Камінь-Каширському районі. Рувима та його братів підозрюють у низці злочинів, щодо них є відкрита низка кримінальних справ, а місцеві жителі розповідають про погрози та залякування з їхнього боку. Оди із братів Рувима вже перебуває у СІЗО. Раніше ми повідомляли про те, що столичні журналісти зробили розслідування «пекла під прикриттям церкви» на Волині.

Поліція Волині розшукує сина пастора релігійної громади

Поліція Волині розшукує сина пастора релігійної громади

Leave a Comment