Волинь Новини

Опублікували відео жахливого ДТП у Луцьку

Молодик, який у нетверезому стані скоїв зіткнення з трьома автомобілями, є учасником Луцької Федерації Автоспорту «Lutsk Racers». Авто, за кермом якого він був, має відповідну символіку, а сам водій брав участь в заходах автоклубу.

Нагадаємо, ввечері 12 грудня на проспекті Відродження водій легковика Skoda на великій швидкості врізався в бус та протаранив ще два автомобілі. Згодом виявилося, що водій був в стані сильного алкогольного сп’яніння. Відео моменту ДТП потрапило на камеру відеореєстратора очевидця.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, юнак, який перебував за кермом, учасник місцевого автоклубу «LutskRacers», членів якого звинувачували в трощінні лампадок, які запалили в пам’ять про жертв Голодомору. Проте представники клубу відхрестились від участі в цьому інциденті.

На автомобілі винуватця ДТП – символіка клубу.

Також на сторінці клубу є відео, на якому водій на цьому ж авто брав участь у зимовому любительському дрифті.

Зазначимо, що з травня 2020 року клуб має офіційну реєстрацію громадської організації. Відповідно до даних бази YouControl, повна назва – «Громадська організація Луцька федерація автоспорту Луцьк.Рейсерс».

 

1 коментар

Leave a Comment