Важливо Волинь Новини

Зловмисники приїхали на “розборки” до волинянина, який сфотографував нелегальну вирубку лісу

У селі Деревок Любешівського району Волині побили чоловіка після того, як він скинув відео лісу, який не був маркований. Зловмисники приїхали до хати на “розборки”.

Відповідний допис розмістила в групі “Оголошення Деревок” користувачка Фейсбуку Юлія Двойнінова, – передає ВолиньUA.

“Наслідки після того, як чоловік скинув відео лісу, який не був маркований. Приїхали до хати на розборки… Люди, де в цьому житті шукати справедливість?”, – йдеться в дописі.

Допис стали активно коментувати користувачі соцмережі.

“… поїхав в лікарню, зняв побої, поїхав до поліції, дав покази, слідчий завів кримінальну справу по вчорашнім подіям. в лікарні (дякувати лікарям) всі дуже гарно до мене поставились, і намагались не пропустити жодну дрібничку по моїм травмам! слідчий також розказав деякі ньюанси і порадив як краще виявляти незаконні вирубки,бо вчора ліснічі (деревківські та биховськи) встигли вигрузити ту деревену яку я засняв і поліція наврядчи зможе знайти тепер “кінці”. так що для мене тільки все починається (боротьба з чорними лісорубами яки маскуються під ліснічих)!!!”, – прокоментував інцидент сам Андрій Двойнінов.

“Ще хочу відзначити патрульних, які приїздили на виклик, і які професійно і оперативно розшукали злочинців! я не раз критикував поліцейських, але і казав, що там є дійсно хороші хлопці!” – додає потерпілий.

“Справді, ситуація з лісом катастрофічна. Ті машини з лісу безкінечно їдуть, їдуть, зранку, вдень, вночі… Лісу все менше, менше. Думаю, що багатьом деревчанам ця ситуація з незаконною вирубкою лісу не подобається. Та все потрібно вирішувати мирним шляхом. Ніхто не має права знищувати чи ламати чужу техніку, так же як і вриватись в чужу хату і битись! За свій ліс дійсно потрібно заступитись! Думаю, що деревчани організуються і виступлять проти вирубки лісу”, – прокоментувала інцидент Валентина Хрупчик.

4 коментарі

  • А контролюючи органи де? Де реакція? Чи як завжди замилили очі баксами!? Срамота!!!!!! Убогим….УБогі та імпотенти. Стирить……МОЛОДЦІ -ДА!!!!! СОЗДАТЬ!!! ЯК ЗАВЖДИ – ІМПОТЕНТИ, в повному смислі цього слова!

    • Скільки можна позорити цю нещасну країну?!? Вам би сучі “лісники” і нікчемні “мінти” яйця в тисках позажимать, тільки ж немає кому!!!…

  • От ,таке воно – децентралізація, в кого гроші той і президент, і порядку -закону….тільки на порядності…. небайдужих людей і тримається . А чуть шо ,зараз траси перекриваєм-тому що зв’язки в суспільстві Тільки на грошах зав’язані, ще й карантин.пора чудес.

Leave a Comment