Волинь Новини

Новообраний міський голова на Волині прозвітував про свою роботу за тиждень

Мер Нововолинська Борис Карпус опублікував відеоролик, у якому розповів про зроблену роботу за цей тиждень.

Відповідний ролик він оприлюднив на своїй офіційній сторінці у фейсбуці, – передає БУГ.

1. Громадський транспорт

Борис Карпус провів зустріч із перевізниками й обговорив ряд проблем.

“Перш за все, звернувся з проханням коректно поводити себе з пасажирами, а особливо пільгових категорій”, – повідомив він.

Своєю чергою, міський голова пообіцяв перевізникам вирішити питання благоустрою зупинок громадського транспорту та встановлення знаків.

2. Підготовка до зими

Мер Нововолинська зазначив, що на сьогодні в місті працює шість одиниць техніки. Піщано-соляної суміші достатньою. Нею посипають дороги й тротуари, щоб жителям безпечно було пересуватися.

3. Проблема зарплати шахтарів

Від серпня шахтарі не отримують заробітної плати, що стало приводом для страйків. Хоча Верховна Рада ще місяць тому виділила 1 мільярд 400 мільйонів гривень на погашення заборгованості. Борис Карпус зазначив, що вважає таку ситуацію ганебною, про що заявив під час зустрічі з гірниками.

“На сесії міської ради розглянемо звернення до центральної влади, щоб терміново ця ситуація була виправлена”, – додав він.

4. Бюджет-2021

У понеділок відбудеться сесія міської ради, де буде розглядатися питання, що стосуються бюджету та формування старостинських округів.

“З Нового року території колишньої Грибовицької та Грядівської сільської рад, селища Благодатного мають доєднатися до міста, якісно та чітко обслуговуватися”, – зазначив Карпус.

5. Підготовка до Нового року

У місті почали встановлювати та прикрашати ялинки. Міський голова звернувся до підприємців, керівників установ, закладів громадського харчування з проханням долучитися до святкового оздоблення міста.

“Хочеться, щоб наші діти, жителі змогли відчути дух свята в місті Нововолинську”, – резюмував він.

Leave a Comment