Волинь Новини

Учениці зі Світязя вибороли дипломи першості в обласному конкурсі креативних ідей

Світязянка стала кращою в конкурсі креативних ідей «Зробимо Волинь кращою»

Про це повідомляють на сторінці у фейсбук Факультету економіки та управління ВНУ імені Лесі Українки.

«Вітаємо Сороку Соломію, ученицю ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Світязький ліцей», з подвійною перемогою (два дипломи І ступеня) у конкурсі креативних ідей для школярів і студентів коледжів Волинської області «Зробимо Волинь кращою», – йдеться у повідомленні.

Школярка, за результатами роботи із керівником від університету доцентом кафедри обліку й оподаткування Сафаровою А. Т. успішно представила 2 проєкти у різних панелях.

Ученицю нагородили дипломами І ступеня та сертифікатами на планшети від фонду «Тільки разом».

«Дякуємо учениці за її небайдужість до проблем рідного краю та креативність щодо шляхів їх вирішення. Сподіваємося, що Соломії вдасться реалізувати свої ідеї на практиці», – йдеться в дописі.

Ще одне призове місце здобула світязька ліцеїстка Аліна-Ангеліна Штемпель, вона отримала третє місце за свою ідею.

 

 

 

До уваги журі свої проєкти представили школярі та студенти коледжів з різних куточків Волинської області. Конкурс відбувається уже другий рік поспіль, і цьогоріч дещо змінилась схема його проведення. На першому етапі умови передбачали навчання, а на другому – відбувся власне сам конкурс-захист.

Загалом, більше тисячі учнів з Волинської області пройшли навчання з фінансової, економічної грамотності та проєктного менеджменту, яке проводили викладачі факультету економіки та управління. З усіх робіт вибрали 60 найцікавіших проєктів.

Переможцям також нададуть супровід, щоб вони змогли подати свої проєкти на грантові програми.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment