Важливо Волинь Новини

Подарунок Палиці, депутатські морди і таксист Вітів: промова губернатора Погуляйка

Голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко розповів, чому депутати Волиньради голосували за висловлення йому недовіри сьогодні, 10 грудня. Пряму мову голови Волинської облдержадміністрації протранслювали в ефірі Громадського інтерактивного телебачення.

У порядок денний сесії облради включили питання про звіт голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка, який на сесію не прийшов. Пізніше Погуляйко пояснив, що ні особисто, ні листом, ні в телефонному режимі на засідання сесії його не запросили. Більше того, за словами голови Волинської ОДА, прозвітувати він має після закінчення календарного року, коли будуть показники виконання місцевих бюджетів, надані Міністерством фінансів.

На сесії депутати облради визнали роботу Юрія Погуляйка незадовільною, а Володимир Бондар («За майбутнє») запропонував висловити йому недовіру. До оголошення результатів таємного голосування у сесійну залу прийшов голова Волинської облдержадміністрації Погуляйко, який відверто заявив, що оголошення йому недовіри – це подарунок нардепу.

За результати таємного голосування, 49 депутатів проголосували «за» щодо висловлення недовіри, 4 – «проти», 4 – «утрималися».

Leave a Comment