Волинь Новини

У лучан зникають гроші з е-квитка: що кажуть в Сіті кард

Лучанка Аліна Гопанчук запитала у мережі, чи в когось із лучан також зникають гроші із рахунку “Сіті кард”. Жінка каже, що два дні тому поповнила картку системи безготівкового проїзду у громадському транспорті на 100 гривень, а вже сьогодні грошей на ній не було.

Відповідний допис жінка оприлюднила на своїй фейсбук-сторінці у четвер, 10 грудня.

У коментарях під дописом знайшлося багато лучан, які мали аналогічні проблеми. І якщо стягнення зайвих шести гривень можна ще якось пояснити, то коли з рахунку в одну мить зникають десятки і сотні гривень, це вже важче. Кажуть, однак, що в офісі “Сіті кард” після звернення проблему розглядають і гроші повертають на рахунок.

Працівники офісу у коментарі журналістам ІА “Конкурент” повідомили, що збої часом трапляються. Але для того, аби точно дізнатися, що стало причиною зняття коштів, мешканцям варто звертатися до офісу “Сіті кард”.

“Відбувається це у таких випадках, коли людина в транспорті тримає картку біля термінала більше 4 секунд. У нас блокування триває чотири секунди, і після того повторно знімаються гроші”, – коментує диспетчер, і запевняє, що просто так гроші нікуди не можуть зникнути.

А проте, випадки, коли гроші доводиться повертати людям на картки – не рідкість.

“Таке часто трапляється. Люди звертаються, ми реєструємо звернення, розбираємося із ситуацією – і якщо проблема з нашого боку, людина пише заяву на ім’я директора, і ми повертаємо гроші. Наприклад, нещодавно чоловік поповнював картку і терміналі, і купюра “зажувалася”. Він прийшов до нас, і ми йому повернули кошти. Таке буває”.

Проблеми можуть виникнути через збої в роботі додатку, або затримки на сервері. У луцькому офісі компанії запевняють, що випадків зникнення грошей просто з рахунку вони ще не фіксували. Таких звернень від громадян поки не надходило.  Аліні Гапончук радять звернутися із цим питанням безпосередньо до них.

“Хай вона зателефонує до нас, скаже номер картки і обставини, при яких зникли гроші. І ми подивимося в системі, зв’яжемося з нею і вирішимо це питання”, – кажуть у “Сіті кард”.

 

Leave a Comment