Новини

За шарф замість маски: охорона ТРЦ побила відвідувача і вимагає відшкодувати збитки (ВІДЕО)

У столичному ТРЦ Ocean Plaza охоронці побили хлопця, який замість захисної маски використовував шарф.

Про це повідомив «Київ Оперативний», – передає Главком.

Хлопця били по обличчю, потім штовхнули хлопця на конструкцію зі скла і пластика і завалили на підлогу.

«Відмінний приклад охорони, яка повинна зникнути з розвинених ТРЦ. Хлопець зайшов без маски в «Оушен Плазу», але обличчя було загорнуте шарфом. Охорона почала негайно «реагувати». Після всього цього дійства його ще й забрали в райвідділ поліції, склали протокол, а тепер вимагають відшкодування матеріального збитку » – йдеться в повідомленні.

У Патрульній поліції Києва підтвердили, що хлопця забирали в райвідділ і складали протокол про відшкодування матеріальних збитків, але в той же час відзначили, що це буде вирішувати тільки суд.

«Відшкодовувати збитки хлопця може змусити тільки суд, але ніяк не охорона або адміністрація ТРЦ. Судячи з відео, дуже сумніваюся, що йому доведеться це робити », – прокоментував представник прес-служби патрульної поліції Києва Максим Голобородько.

Крім того, прес-офіцер Голосіївського управління поліції Києва Христина Кирьякова розповіла, що потерпілий хлопець теж написав заяву в поліцію, і вже відкрито кримінальне провадження щодо охоронців ТРЦ Ocean Plaza по ст. 125 – умисне легке тілесне ушкодження.

Leave a Comment