Волинь Новини

Це був “традиційний” формат: Ігор Поліщук про першу сесію міськради

Мер Луцька Ігор Поліщук розповів, що не вбачає у першій сесії Луцької міської ради надмірної «помпезності», на його думку це був «традиційний формат».

Про це повідомляє Перший з посиланням на інтерв’ю Ігора Поліщука для видання «Сила Правди».

Журналіст зазначив, що багато користувачів соцмереж назвали першу сесію міської ради занадто «помпезною» і «совковою». Натомість мер Луцька сказав, що це не предмет для такого серйозного обговорення.

«Можливо для когось це було і “совковим”. Я би сказав, що це був “традиційний” формат. Запросити представників духовенства і дати їм можливість виступити — це була моя ідея. Це люди, до яких прислуховуються тисячі лучан. Вони для багатьох є моральними авторитетами, тому не бачу проблеми в тому, щоб запросити їх для того, щоб привітати й сказати настановчі слова.

Щодо того, що відбувалося в Палаці культури: на жаль, в нас дуже маленька сесійна зала і якби ми проводили там перше засідання, то всі карантинні норми були би порушені, бо всі запрошені там би відповідно не могли поміститися. Це і старости, і голови ОТГ приєднаних громад, і журналісти, і багато інших людей, які мають стосунок до цього», – зазначив Ігор Поліщук.

«Я не вбачаю у цьому засіданні особливої помпезності. І не думаю, що це предмет для серйозного обговорення», – додав він.

Leave a Comment