Важливо Волинь Новини

Ігор Поліщук поділився планами на 2021 рік: які капітальні зміни чекають на місто

Ігор Поліщук поділився планами на 2021 рік і повідомив, які капітальні зміни чекають на місто.

Про це повідомляє сайт Луцькради, – передає Район.in.ua.

Так, новоспечений мер зауважив, що з серйозних трудомістких проєктів він може назвати капремонт проспекту Волі, розширення і ремонт мосту на Шевченка.

«Не один рік Луцька міська рада співпрацює з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією НЕФКО у впровадженні енергозберігаючих заходів у бюджетних закладах міста. Також спільно з НЕФКО реалізується масштабний проєкт «Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька», яким передбачається утеплення фасадів, дахів, встановлення ІТП, ізоляція трубопроводів, заміна вікон та дверей, модернізація системи освітлення у бюджетних закладах», – розповів Поліщук.

Продовжують працювати над впровадженням проекту «Луцьк без маршруток», в процесі якого з дочірнім підприємством «Автоскладальний завод №1» Публічного акціонерного товариства Автомобільна компанія «Богдан Моторс» підписано договір на постачання 29 тролейбусів. Це дозволить замінити 70-80 маршруток, які наразі курсують містом.

Триває реалізація «Проєкту реконструкції системи централізованого теплопостачання у м. Луцьк». Він реалізується спільно ДКП «Луцьктепло», Луцькою міською радою, Європейським банком реконструкції та розвитку і Фондом Е5Р. У 2020 розпочали встановлення індивідуальних теплових пунктів (ІТП) в житлових будинках.

«Загалом маємо встановити 256 ІТП, з яких цьогоріч вже встановлено близько сотні», – зауважив Поліщук.

Важливим міжнародним інвестиційним проєктом міста, за словами мера, є «Модернізація системи водопостачання та водовідведення Луцька».

Leave a Comment