Важливо Волинь Новини

Після відвідин лазні лучанка знайшла у своїй куртці мишу. ФОТО

Після того, як лучанка з сім’єю та друзями відвідала лазню у селі під Луцьком, вона знайшла у підкладці своєї куртки мишу.

Про це жінка анонімно розповіла журналістам ІА “Конкурент”.

За словами нашої співрозмовниці, миша у куртці була не єдиним розчаруванням того вечора п’ятниці, 4 грудня. У лазні, яку люди обрали за гарними фото в інтернеті, насправді виявилося дуже брудно. Вода в басейні мала аж зеленуватий відтінок, на металевих змішувачах була іржа, а всі поверхні – старі і потерті.

Ось такий вигляд мали фотографії з оголошення про оренду лазні в мережі:

Година тут коштує 290 гривень.

“Приїхали туди о 22:00. І видно було, що все старе, і ніхто не прибирає. Думаю, там взагалі немає прибиральниці. Але оскільки їхати не було куди, ми вирішили залишитись. Нас було дві сім‘ї. Через 2 години, тобто об 00.01 Нам зателефонував власник і хамськи сказав, що ми маємо вже вийти.

Відгук не планувала залишати, бо ми самі вирішили лишитись. Але миша внесла свої корективи. Я сіла в таксі і зрозуміла, що по мені щось лазить. Швидко вибігла з машини і скинула куртку. Дала її чоловіку, і вже вдома ми розрізали куртку (миша залізла в підкладку через кишеню, там була маленька дірка)”, – розповідає жінка.

Вона надіслала нам світлини стану лазні, який вони застали.

Жінка також додає, що власникам вони повідомляли про ситуацію. Зокрема, чоловіки скаржилися на віники, якими хтось до них уже користувався. Говорили також, що було дуже неприбрано. Після того, як у куртці виявили мишу, лучанка знову зателефонувала до власників лазні. А проте, за словами жінки, на їх зауваження відреагували байдуже.

Leave a Comment