Волинь Новини

Бійці «Світязя» знову відправились Схід. (ФОТО)

Чергова ротація в зону ООС: бійці «Світязя» продовжують сумлінно нести службу на Сході країни. Кілька десятків волинських правоохоронців відправились туди 3 грудня і вже сьогодні благополучно дістались до місця призначення.  

Про це повідомляє ВолиньUA з посиланням на пресслужбу поліції Волинської області.

Серед них – старший інспектор, капітан поліції Андрій Котюк, який служить у роті “Світязь” з 2014 року.

Першу свою поїздку на Схід чоловік пам’ятає, ніби це було вчора. Першим містом перебування тоді став Вуглегірськ. Далі були інші місця дислокації на Луганщині та Донеччині. За останні 6 років Андрій був у ротаціях близько 20 разів.

Щасливої дороги і швидкого повернення побажав побратимам генерал полiцiї ІІІ рангу, заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

“Ви все знаєте і вмієте, тому впевнений, що справитесь з поставленими завданнями. Повертайтесь цілими, неушкодженими, а головне – здоровими”, – сказав Олександр Юрійович.

Сумлінної служби та міцного здоров’я побажав колегам і начальник ГУНП у Волинській області, полковник поліції Юрій Крошко.

Ми також вболіваємо та бажаємо нашим поліцейським: бережіть один одного і повертайтесь до своїх родин живими та здоровими.

Leave a Comment