Новини

Підпалений хлопчик зізнався, чому його підпалила група підлітків

Як відомо, жахливий інцидент трапився у ніч проти неділі, 29 листопада, у Бердянську Запорізької області. Про нього ми писали тут:

Чим би дитя не «тішилося»: діти підпалили свого друга заради лайків в Instagram.

2-річний хлопчик, який після витівки з «підпалюванням на камеру» опинився у лікарі з множинними опіками тіла, розповів, що сталося насправді.

Його історію, записану на відео, на своїй сторінці у Facebook виклала волонтерка Злата Некрасова.

Жінка розповіла, що підліток, якого звуть Володимир, лікується з опіками ніг, рук, геніталій та сідниць. Загалом у нього 30% опіків тіла. 1 грудня неповнолітнього перевели з Бердянська в медустанову у Запоріжжі.

Відомо, що компанія облила свого товариша рідиною, яка містить у собі понад 60% спирту, і підпалила сірниками.

Спершу діти начебто хотіли «лише трохи» облити його горючою рідиною – саморобним алкоголем, а витівку – зняти на відео. Тепер же хлопець розповідає, що приятелі запропонували йому або погодитися на підпал, або отримати 100 сильних ударів по голові.

Тоді підліток погодився на перший варіант.

“Я пішов до друзів додому на ночівлю. Потім ми пограли інтернет-ігри і всяке таке. Потім Кирило згадав про самопал, це саморобний алкогольний напій… Вони облили мені штани. Вони хотіли спочатку трохи налити і загасити відразу”…, – розповів хлопчик на камеру.

Відомо, що мама одна виховує сина, тимчасово не працює, перебуває на обліку в центрі зайнятості. За два дні на лікування Вови вже витратили 7 тис. грн і коштів у сім’ї більше немає, розповідає волонтерка.

 

 

Leave a Comment