Волинь Новини

Задля допомоги дітям-сиротам на Волині створили громадську організацію

У Нововолинську активні жінки та дівчата об’єдналися задля допомоги дітям-сиротам у ГО «SOUL», що в перекладі з англійської – «Душа».

Засновниками організації стали Олеся ЯремчукТетяна КарпусСвітлана МединаОксана Сорока. Голова ГО, мама трьох діток Олеся Яремчук розповідає, що основна місія – це комплексна робота з дітьми сиротами для забезпечення навиками повноцінного життя, – передає видання БУГ.

“Ми хочемо об’єднати спеціалістів різного профілю для комплексної роботи з дітьми, які позбавлені батьківського піклування. Це і психологічний супровід для глибоких внутрішніх трансформацій, забезпечення знаннями для успішного життя, надання якісної інформації та консультацій для здорового тіла та комфортної життєдіяльності. У дітей має з’явитися мотивація до змін, формування віри в світле майбутнє з іншою реальністю.

Хочемо надавати якісну інформацію та консультації для здорового тіла і комфортної життєдіяльності, розкрити найкраще та навчити підкреслювати свою красу та почуватися впевнено”, – розповідає Олеся.

Щоб окреслити цілі та завдання, члени громадської організації 1-го грудня збиралися в приміщенні молодіжного центру “Нові крила”. На зустріч запросили жінок з Нововолинська, які вже не рік працюють із дітьми у своїх ГО, аби перейняти досвід.

У свою команду ГО «SOUL» шукає однодумців, які готові долучитися до діяльності: психологи та коучі, спеціалісти з профорієнтації, освітяни, юристи, лікарі (гінекологи, урологи, дієтологи тощо), а також стилісти, перукарі, візажисти і люди з неблагополучних сімей та сироти, які виросли і досягнули щастя та самореалізації.

Це короткий, початковий перелік тих людей які можуть вкласти свій час, знання та гроші щоб дійсно, по справжньому змінити чиєсь життя. Ми потребуємо веб дизайнерів, відеографів, бухгалтерів та спонсорів для реалізації проєкту.

Попереду багато роботи, але , якщо не ми, то хто? Ми можемо змінити чиюсь долю, і заради цього варто було народитися!

Приємно, що вже відгукнулися люди з Києва, Львова, Івано-Франківська”, – звертається Олеся до небайдужих, які хочуть долучитися до організації.

Олеся нагадала статистику по сиротам у самостійному житті:
– 10% самогубці
– 40% безхатченки
– 60% жінок – проститутки
– 60% чоловіків пов’язані з криміналом.

Leave a Comment