Новини

Приватбанк позбавили права власності на будівлю головного офісу

Господарський суд Дніпропетровської області позбавив державний Приватбанк права власності на одну з будівель головного офісу в Дніпрі.

Як повідомляє пресслужба фінустанови, Приватбанк подасть апеляцію на рішення суду за позовом ТОВ «Океанмаш», – передає Главком.

Відзначається, що 26 листопада вищезгаданий суд в повному обсязі задовольнив позовні вимоги компанії, «незаконно претендувала на офісне приміщення, що перебуває у власності банку».

«Будівля« Океанмаш», як предмет іпотеки на законних підставах перейшла у власність банку ще до націоналізації – в серпні 2016 року. І така судова тяжба є черговою спробою дестабілізувати роботу Приватбанку, ще однією міною уповільненої дії, закладеною при оформленні переходу заставного майна у власність банку до націоналізації », – відзначають в банку.

Главный офис Приватбанка в Днепре - Суд лишил Приватбанк права собственности на здание главного офиса

У той же час Приватбанк відзначає, що судові суперечки навколо права власності на один з офісів банку, в якому до введення карантину працювало 1,5 тисячі співробітників, не вплинуть на поточну діяльність банку і безперебійну роботу його сервісів.

З березня 2020 співробітники працюють дистанційно, а в разі подальшого негативного розвитку судового розгляду по цьому об’єкту, співробітники будуть розміщені в інших офісах банку. Як відомо, компанія «Океанмаш» була одним з позичальників і поручителем ПриватБанку по кредитах рефінансування НБУ.

Leave a Comment