Новини

В авто знайшли недопиту пляшку: у ДТП загинула 25-річна дівчина, двох її подруг рятують

Як стало відомо, три студентки розбилися об острівець безпеки в Харкові, одна з них загинула. Про це повідомляють очевидці в соцмережах.

Audi A3 на високій швидкості в’їхав в острівець безпеки. Аварія сталася вночі 28 листопада на ділянці дороги, де недавно поставили світлофори. Машина перетворилася на купу металу, від удару двигун влетів в салон.

“У момент удару задній пасажир не була пристебнута і зламав сидіння переднього, від цього дівчина, яка сиділа попереду, загинула. Спідометр застиг в момент удару на 60км / год. Гальмівний шлях практично відсутня. Фари полетіли більш, ніж на 50 метрів вперед, – повідомляють в телеграм-каналі” Автомобільний Харків “.
“22-річна водій автомобіля “Audi” не впоралася з керуванням і допустила наїзд на острівець безпеки. В результаті ДТП пасажирка 25 років, яка перебувала на передньому сидінні автомобіля, від отриманих травм загинула на місці. Ще одна пасажирка – 20-річна курсантка ХНУВС, яка перебувала на задньому сидінні, і водій з травмами різного ступеня тяжкості доставлені в невідкладну допомогу. Гальмівний шлях відсутній. Фари полетіли більш, ніж на 50 метрів вперед” , – кажуть свідки аварії.

Слідчі порушили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

В авто також знайшли недопиту пляшку коньяку і стаканчики. Чи пила водійка – невідомо. Усі деталі з’ясовує поліція.

До слова, винуватиці загрожує до 8 років в’язниці.

Leave a Comment