Волинь Новини

“Надія моя не помирає”: у Луцьку продовжують збирати гроші для онкохворого Дарія Зажицького

Дарій Зажицький – лучанин, який бореться за своє життя. Вочевидь, чимало хто не знає його історії. Утім, одного дня, він дізнався про свій діагноз – рак. Незважаючи на біль, Дарій – веселий юнак, який має привітне обличчя, що випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, така дивовижну чоловічу та непідвладну стійкість духу. Журналістам Волиньinfa Дарій розповів, що вважає рак не вироком, а лише діагнозом.

Проте, підступна недуга не припиняє залишати молодий організм юнака. Отож, Дарій потребує дороговартісного лікування. До слова, юнак поділився власними переживаннями щодо сприйняття діагнозу і подальшого лікування.

Про це хлопець повідомив у власній сторінці в cоцмережі Instagram.

“Чомусь цього разу все йде проти нас. Пройшло вже дуже багато часу не в мою користь , протягом якого мене кормили тільки обіцянками і тим щоб чекати дзвінка невідомо коли.
Як і невідомо до сьогодні що мене чекає далі і де я продовжуватиму своє лікування.
На рахунок #черкаси я взагалі мовчу, на скільки там все запущено. Немає ані препаратів, ані досвіду в цьому. В Україні з такими випадками як в мене виявляється ніхто брати на пересадку не хоче…
Але з допомогою інших людей мені допомогли відправити документи на Туреччину. Чекаємо відповідь. Поки рішення прийнято їхати туди на пересадку.
Надія моя не помирає. Хоча всі знають що кошти туди потрібні не маленькі ,тому це мене завжди стримувало. Лікуватись в Україні думаю це було правильним моїм рішенням. Я дуже надіюсь тільки на Вашу підтримку і допомогу.
Сума яка приблизно мені потрібна це орієнтовно 40000 – 50000 тисч $ 10000$ в мене вже є і це значить що ми маленькими кроками йдемо до перемоги над #ракдурак.
Прошу вас максимально розповсюдити цю інформацію, я буду Вам усім дуже -дуже вдячний за вашу допомогу ,бо тільки від вашої підтримки залежить моє подальше життя♥️”, – йдеться у дописі.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Дарія, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

4149 4993 4412 6287 Зажицький Дарій Русланович Приват банк

Моно банк 5375414102545711

Leave a Comment