Важливо Волинь Новини

Перша сесія Луцької міської ради у фото

Сьогодні, 27 листопада об 11 годині  у Будинку культури відбулося  перше засідання новообраної Луцької міської ради восьмого скликання.

Обранці луцької громади почали збиратися задовго до урочистостей. Згодом у хорошому настрої з’явився і Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Розпочала засідання голова Луцької ТВК Марія Парфенюк. Кілька формальностей і луцькі обранці отримали свої  посвідчення і нагрудні знаки.

До Луцької міської ради обрали сорок два депутати від шести політичних партій. Їх повноваження триватимуть протягом п’яти років.

Також посвідчення та нагрудний знак вручили новому міському голові, висуванцю партії «За майбутнє» Ігорю Поліщуку. Він склав присягу, в якій пообіцяв «охороняти права, свободи, законні інтереси громадян, сумлінно виконувати свої посадові обов’язки. Ігор Поліщук попросив депутатів працювати так, «щоб люди не розчарувались», а місто і прилеглі громади стали кращими.

Нагадаємо, 15 листопада під час повторного голосування на виборах Ігор Поліщук (партія «За Майбутнє») набрав 24 355 голосів. Його опонент Богдан Шиба – 19 093 голоси (самовисування).

Заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк у ролі депутата вперше і  залюбки поділилася своїми очікуваннями та планами на майбутнє із журналістами видання «Волинь infa».

«Нині я отримала новий статус – депутатство. Зізнаюсь, для мене це вперше та по особливому знаково. Наша команда і надалі  працюватиме на розвиток громади.  Люди висловили нам свою довіру, впевнена, ми не підведемо», – переконана Ірина Чебелюк.

Після завершення урочистостей спільне фото на згадку

 

Leave a Comment