Волинь Новини

Стрімке поширення: Україна третя у Європі за кількістю нових випадків коронавірусу

Україна вже восьма у світі та третя у Європі за кількістю нових випадків коронавірусу.

Про це розповіли в ефірі ТСН.Ранок.

Ми обігнали Велику Британію і Польщу, у яких раніше завжди фіксували значно більше недужих. В Естонії тим часом вирішили забезпечити захисними засобами людей із низькими доходами. Загалом там збираються роздати близько 40 тисяч масок. А в Австрії уже презентували план вакцинації населення від COVID-19. Щеплення планують розпочати із груп ризику у січні наступного року. Утім як альтернативу вакцинації влада там розгляне також можливість масового тестування.

Не збиратися більше 8 на публічних заходах – такі нові суворі обмеження оголосили у Швеції. Тоді як Франція після місяця суворого локдауну вдалася до послаблення карантину. Полегшення обмежень, як заявив президент Еммануель Макрон, відбуватиметься у кілька етапів. Зокрема, вже цього тижня відкриються перукарні та магазини одягу. А от бари, ресторани та спортзали розпочнуть роботу від кінця січня.

Україна вже 8-ма у світі та 3-тя у Європі за числом нових випадків COVID-19. Ми обігнали Велику Британію і Польщу, у яких раніше завжди фіксували значно більше недужих. В Естонії тим часом вирішили забезпечити захисними засобами людей із низькими доходами. Загалом там збираються роздати близько 40 тисяч масок. А в Австрії уже презентували план вакцинації населення від COVID-19. Щеплення планують розпочати із груп ризику у січні наступного року. А Франція після місяця суворого локдауну вдалася до послаблення карантину.

 

Leave a Comment