Волинь Новини

Які питання вирішували депутати райради на Волині на останній позачерговій сесії

19 листопада 2020 року депутати районної ради зібралися на пленарне  засідання п’ятдесят другої позачергової сесії. Із 34 районних обранців прибули та зареєструвалися  18  депутатів.

Відкрив та головував на пленарному засіданні сесії голова районної ради Андрій Музика, який до розгляду питань порядку денного привітав депутатів з Днем народження, які вони відсвяткували у міжсесійний період. Також перед початком сесійного засідання депутати вшанували пам’ять хвилиною мовчання колишнього Навізького сільського голови Клімішиної Людмили Михайлівни, – передає сайт райради.

У ході сесійного засідання районні обранці внесли зміни до Програми забезпечення виконання районною державною адміністрацією повноважень, делегованих Рожищенською районною радою на 2018-2020 роки та прийняли ряд майнових питань. Зокрема, затвердили Статуту КНП «Рожищенська ЦРЛ» у новій редакції, надали дозвіл Рожищенській ЦБС на списання основних засобів у зв’язку з закінченням строку зберігання періодичних видань  та передали безкоштовно майно у комунальну власність територіальних громад сільських рад.

Також на порядок денний позачергового сесійного засідання виносилися фінансові питання. Депутати одним рішенням відновили вільні залишки коштів районного бюджету, а іншим – спрямували дані кошти на програми, спрямовані на соціально-економічний розвиток краю та виділили кошти з районного бюджету на заробітну плату бюджетних установ Доросинівської ОТГ на ІV квартал 2020 року.

При розгляді питання «Різне» голова районної ради Андрій Музика, заступник голови районної ради Раїса Кучмук, голова райдержадміністрації Сергій Шкода та депутат районної ради Руслан Хомич подякували депутатам, виконавчому апарату районної ради, працівникам райдержадміністрації, головам місцевих рад за успішну співпрацю при прийнятті рішень Рожищенської районної ради сьомого скликання.

Завершилася 52-га позачергова сесія районної ради сьомого скликання спільним фото депутатів.

Leave a Comment